Suomi syö Satakunnasta – Sikses parasta lähiruokaa
19.12.2018Suomi syö Satakunnasta – Sikses parasta lähiruokaa -hanke starttaa tammikuussa jatkaen Sikses parasta -lähiruokahankkeiden jäljillä. Päätavoitteena on tukea satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä. Satakuntalaista ruokaketjua nostetaan esiin korostamalla kestävää ja vastuullista toimintaa. Hyödynnämme edellisten hankkeiden toimijaverkoston kokemuksia.
Lisäämme yhteistyötä ja verkostoitumista satakuntalaisten tuottajien ja yrittäjien välillä. Työ ja työllistyminen on myös hankkeessa esillä, koska lähiruoka-ammatit vaativat hyvää, osaavaa väkeä. Samalla kannustamme yrittäjiä mukaan Euroja yhteistyöhön -tapaamisiin. Tapaamisissa pohditaan yrityksiä yhdistäviä teemoja ja haasteita sekä lähdetään tarvittaessa yhdessä luomaan yritysryhmähanketta. Hanketta toteuttavat yhteistyössä ProAgria Länsi-Suomi, Pyhäjärvi-instituutti ja Satafood Kehittämisyhdistys ry.
Tammikuussa starttaavat Euroja yhteistyöhön -tapaamiset, pistä päivät talteen jo nyt!
- 17.1.2019 Pori, Katso lisätietoja Porin tilaisuudesta
- 6.2.2019 Eura
- 13.2 Huittinen
- 6.3.2019 Kankaanpää
- 27.3.2019 Karvia
Tarkemmat tiedot tilaisuuksista ilmoitetaan myöhemmin, tilaisuudet pidetään klo 14-17. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä ProYritys -hankkeen kanssa.
Pysy kuulolla – tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme, niin saat jatkossakin ajankohtaiset asiat tietoosi! Uutiskirjeet tulevat ProAgria Länsi-Suomesta ja nimellä Suomi syö Satakunnasta – Sikses parasta lähiruokaa. EU:n tietosuojalain vaatimusten vuoksi uutiskirjeemme ei tule sinulle ensi vuonna automaattisesti.
Tilaa uutiskirje tästä: https://www.webropolsurveys.com/S/9B2E9264BB63FDA1.par