Ruoka-ala kasvuun -tilaisuus Porissa
22.08.2019ma 14.10. klo 12:30 – 16:00
Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Poriin!
Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan ajankohtaista toimintaa ja keskustellaan kehittämis- ja yhteistyömahdollisuuksista. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio ja Suomi Syö Satakunnasta -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.
Paikka: Scandic Pori, Itsenäisyydenkatu 41, Pori
Aika: 14.10.2019 klo 12.30 – 16, iltapäiväkahvit noin klo 14
Ohjelma
Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.
– Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
– Suomi Syö Satakunnasta- Sikses parasta lähiruokaa, Anna Kari, ProAgria Länsi-Suomi
– Ruokamatkailu- ja hyvinvointi, Soile Vahela ja Jaana Ruoho SAMK
– Luomuisa Satakunta – luomutuotannolla lisäarvoa ruokaketjuun, Tuuli Pirttikoski, Satafood Kehittämisyhdistys ry
– Ruoka-alan kehittäminen Satakunnassa, Timo Pukkila, Satakunnan ELY-keskus
– Yrittäjäpuheenvuorot
Tauko
Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy
Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Ruokavirasto
Keskustelua & miten tästä jatkamme?
Ilmoittautumiset 9.10.2019 mennessä. Ilmoittaudu täälllä.
Lisätietoja: Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929 ja Anna Kari, Suomi syö Satakunnasta, ProAgria Länsi-Suomi, anna.kari@maajakotitalousnaiset.fi, 050 555 8440