Ravintola Myllynkivi palvelee alueen lounasruokailijoita
28.03.2018Säkylässä sijaitseva Fazer Food Servicen ravintola Myllynkivi palvelee arkisin alueen lounasruokailijoita. Buffetlounaan lisäksi ravintolassa on tarjolla aamupalaa sekä kahvila-, kokous- ja juhlapalveluita. Ravintola valmistaa aterioita päivittäin 100-200 hengelle.
– Ravintolamme käyttää sopimustuottajia ja toimii keskitetysti. Käytämme Apetitin satakuntalaisia kasviksia pääruoan lisukkeena aina, kun mahdollista, kertoo Myllynkiven ravintolapäällikkö Riitta-Liisa Järviö. Emme voi kuitenkaan suoraan tilata tuotteita ruoan valmistukseen lähialueelta, koska toimimme ketjuna ja meillä on tietyt sopimustuottajat, täsmentää Järviö.
Myllynkiven buffet-pöytä on kokonaisuudessaan suosittu alueen lounasruokailijoiden keskuudessa.
– Pyrimme tarjoamaan päivittäin niin sanottuja herkkuruokia, kertoo Järviö.
Tulevaisuudessa lähi- ja luomu- sekä vegeruoka pitävät pintansa
– Olin Gastro-messuilla ja mitä oikeastaan sieltä jäi mieleen, oli se, että tulevaisuudessa syödään yhä enemmän lähi- ja luomuruokaa sekä vegeruokaa ja sirkkoja, Järviö pohtii.
Myllynkiven yhteydessä toimii myymälä, jossa on myynnissä paikallisia tuotteita.
– Meiltä löytyy Apetitin tuotteet kaikessa laajuudessaan, Säkylässä valmistettua sokeria, Yrttipajan tuotteita sekä Kurkkumestareiden säilykekurkkuja, -punajuuria ja muita säilykkeitä, luettelee Järviö. Paikalliset tuottajat voivatkin tarjota meille tuotteitaan myyntiin myymäläämme. Sirkoista olemme myös jo tehneet kauppaa, sillä sirkkakasvattamo on tulossa tänne Säkylään, päättää Järviö.