Suomi syö Satakunnasta - Sikses parasta lähiruokaa
Päätavoitteenamme on tukea satakuntalaisen ruokaketjun kehittymistä ja kasvua ruokamaakunnan brändäyksellä. Satakuntalaista ruokaketjua nostetaan esiin korostamalla kestävää ja vastuullista toimintaa. Hyödynnämme edellisten hankkeiden toimijaverkoston kokemuksia.
Tuottajille ja yrittäjille
Lisäämme yhteistyötä ja verkostoitumista satakuntalaisten tuottajien ja yrittäjien välillä. Työ ja työllistyminen pidetään esillä, koska lähiruoka-ammatit vaativat hyvää, osaavaa väkeä.
Opiskelijoille
Tavoitteena on, että Satakunta on tulevaisuudessa houkutteleva kohde tehdä työtä ja työllistyä. Esittelemme ruokaketjun ammatteja nuorille ja tuodaan oppilaitosten ja tuottajien yhteistyönä esille erilaisia työtehtäviä tarinoiden avulla.
Kuluttajille
Kuluttajille esitellään uusia markkinakanavia. Viestinnässä kokeillaan uusia toimintatapoja sekä keinoja tuoda tuotteita kauppoihin ja ammattikeittiöihin.
Tekijät
Hankkeen toteuttavat Satakunnan keskeiset elintarvikealan kehittäjäorganisaatiot ProAgria Länsi-Suomi, Satafood Kehittämisyhdistys ry ja Pyhäjärvi-instituutti. Hanketta rahoittaa Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.
Tiedotamme ajankohtaisista ruokaketjun asioista uutiskirjeessämme. Tilaa uutiskirjeemme.
Viimeisimmät uutiset
Uusia jaksoja podcastissa: Ajatuksia hyvästä ruokahetkestä satakuntalaiseen ruokaosaamiseen
Kuuntele Satakunta lautsella -podcastin uusimmat jaksot.Lue lisää >
Viisi satakuntalaista asiantuntijaa ruotii ruokaa – testaa oma ruokasananvarastosi ja kokeile kehuttuja reseptejä
ja Tuuli vastaavat kinkkisiin kysymyksiin. Timo, Kristiina ja Marko mittelevät sananselityspelissä. Kuka on termiviidak...
Lähiruualle nostetta pääsiäisen alla
ps://www.satakunnankansa.fi/mainos/art-2000010307476.html"> juttu ja video.
Lue lisää >