Avoinna Sikses paras kesäduuni!
06.02.2017Avoinna Sikses paras kesäduuni!
Satakunnasta – Sikses parasta on Pyhäjärvi-instituutin hallinnoima tiedonvälityshanke, joka toimii paikallisesti tuotetun ruoan puolestapuhujana ja satakuntalaisen ruoan tunnettuuden lisääjänä. Hankkeessa edistetään erityisesti paikallisten tuotteiden pääsyä eri markkinakanaviin.
Pyhäjärvi-instituutin lisäksi hankkeessa ovat mukana Satakunnan keskeiset elintarvikealan kehittäjä-organisaatiot Satafood Kehittämisyhdistys ry ja ProAgria Länsi-Suomi. Hankkeen rahoitus tulee Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Satakunnan ELY-keskuksen kautta.
Haemme hankkeeseen kesätyöntekijää ajalle 1.6.-31.8.2017. Työ sisältää Satakunnasta – Sikses parasta –hankkeen tapahtumien ja tilaisuuksien organisointia ja käytännön toteutusta, markkinointimateriaalin valmistamista, some-viestintää sekä muita mahdollisia erikseen sovittuja tehtäviä.
Hakijalta odotamme:
– Iloista ja reipasta työotetta
– Hyviä vuorovaikutustaitoja
– Sujuvaa kirjallista ilmaisua
– Organisointikykyä
– Oman auton käyttömahdollisuutta
– Mahdollisuutta viikonloppu- ja iltatöihin.
Eduksi katsomme:
– Satakunnan elintarviketoimialan tuntemista
– Some-kanavien tuntemista ja hallintaa
– Hygieniaosaamistodistuksen.
Hakemukset ja ansioluettelon pyydämme lähettämään 28.2.2017 klo 16:00 mennessä: marko.jori(at)pji.fi. Hakemukseen merkintä Sikses paras kesäduuni.
Lisätietoja antavat: Ansa Jokiranta p. 044 034 4066 ja Marko Jori p. 050 380 1621.