Ammattikeittiöt – Haluatteko lisätä luomutuotteiden käyttöä?
26.03.2018Luomutuotteiden käyttö ja kysyntä lisääntyvät ammattikeittiöissä koko ajan. Käytetyimpiä raaka-aineita ovat viljatuotteet ja maito, mutta myös muissa tuoteryhmissä on valikoimaa.
Satakunnan luomuhanke ”Uutta kasvua luomusta – osaamisella kannattavuutta Satakuntaan” suunnittelee maksutonta tiedotustilaisuutta koskien luomuraaka-aineiden käyttöä ammattikeittiöissä. Toivoisimme teiltä vinkkejä, mistä asioista koette tarvitsevanne lisätietoa sekä milloin ja missä tilaisuus olisi hyvä järjestää. Tilaisuus on maksuton.
Tarvitsetteko tietoa:
- luomun mahdollisuuksista ammattikeittiöissä
- luomusta osana vastuullisuutta
- kuinka lisätä luomutuotteiden käyttöä
- luomutuotteiden vastaanotosta ja varastoinnista
- luomusta ruokalistasuunnittelussa
- kuinka kertoa luomuraaka-aineiden käytöstä ruokalistalla
- luomun hankinnasta
- Portaat luomusta -ohjelmasta
- jostakin muusta aiheesta?
Toivomme teiltä vapaamuotoisia vastauksia kiinnostuksestanne ja aiheista 8.4.2018 mennessä sähköpostiin jaana.laurila@satafood.net. Lisätietoja luomuhankkeesta http://uuttakasvualuomusta.fi/