Pääkuva Nappi oppipeliin
Facebook Instagram Twitter YouTube Blogger Tilaa uutiskirje

Ilmoittaudu myyjäksi Osta tilalta -päivään 14.9.

22.08.2019

Ilmoittaudu nyt mukaan! Voit myös koota myyntipaikkasi yhteyteen muita toimijoita ja jakaa päivän työtaakkaa. Tilamyynnin yhteyteen sopii käsityöläiset ja heidän tuotteena, näin voit tarjota vierailijoille ihanan elämyksen maaseudun rauhassa. Ilmoittaudu myyjäksi tästä.

Kuka voi ilmoittautua Osta tilalta! -päivään myyjäksi?

Tuottajat voivat järjestää Osta tilalta! -tapahtuman omilla tai naapureidensa tiloilla ja myydä omia tuotteitaan. Myös esimerkiksi kotipuutarhurit, mehiläistarhaajat tai kalastajat voivat ilmoittautua myyjiksi ja myydä tuotteita omilta pihoiltaan. Tapahtumaan voi ilmoittautua, vaikkei yleensä myisikään tuotteita suoraan kuluttajille.

Samana päivänä järjestettävän Makumatka maalle -päivän yritykset voivat myös jättää ilmoituksen Osta tilalta! -karttaan ja tarjota erilaisia elämyksiä aktiviteettien, opastettujen ohjelmien ja retkien, ruuanlaiton tai avoimien ovien merkeissä.

Voit myydä oman tilasi tuotteita, puutarhasi satoa tai muita omia tuotteitasi. Valtakunnallinen Osta tilalta!-päivä on tarkoitettu lähinnä raaka-aineiden ja ruokatuotteiden myymiseen, mutta myös muita tilalla tuotettuja tuotteita voi myydä, kuten villalankoja.

Päivää varten voi myös suunnitella pienen kahvilan tai muita elämyksiä kävijöille.

Tutustu Osta tilalta -päivään aiemmin osallistuneiden tuottajien tarinoihin.