Pääkuva Nappi oppipeliin
Facebook Instagram Twitter YouTube Blogger Tilaa uutiskirje

Kankaanpää hakee lähituottajia

16.04.2019

Kankaanpään kaupungin elinkeinopalvelut kartoittaa lähituottajien mielenkiintoa Kankaanpään torin välittömässä läheisyydessä olevan liiketilan hyödyntämiseen lähituotteiden vähittäismyyntipaikkana. Ideana on, että yrittäjä/tuottaja voi vuokrata liiketilasta tarpeidensa mukaisen paikan, tuoda tuotteitansa myyntiin päivittäin tai viikoittain.

Jokainen tilan vuokrannut markkinoi itse tuotteitaan somen kautta tai haluamansa tavan mukaisesti. Tällaisella markkinoinnilla saavutetaan mahdollisimman laaja kohderyhmä tukien näin toisiaan.

Vähittäismyyntitilaan on tarkoitus järjestää yksi kokopäiväinen myyjä, joten yrittäjien/tuottajien päivittäinen paikallaolo ei ole välttämätöntä. Kassajärjestelmäoptimoinnilla eri tuottajien myynnit tallentuvat oikein ja tilitykset voivat olla viikoittain tai kuukausittain.

Huomioithan, että liiketilaan mahtuu vain rajattu määrä eri alan yrittäjiä, joten osoita kiinnostuksesi tai kysy lisää! Jos tiedät tuottajan, joka voisi olla kiinnostunut viestistämme, välitäthän sen hänelle tai vinkkaa siitä meille!

Yhteistyöterveisin,

Tuuli Pirttikoski                             
Satafood Kehittämisyhdistys ry      
tuuli.pirttikoski@satafood.net         

Mari Raukola
Kankaanpään kaupunki
mari.raukola@kankaanpaa.fi

Mukana projektissa ovat Satafood Kehittämisyhdistys ry ja Suomi syö Satakunnasta – Sikses parasta -lähiruokaa -hanke sekä Kankaanpään kaupungin elinkeinotoimi.