Pääkuva Nappi oppipeliin
Facebook Instagram Twitter YouTube Blogger Tilaa uutiskirje

Palvelutukku Immonen Oy – Paikalliselle tukulle on edelleen paikkansa

27.03.2018

Porissa sijaitseva ja Satakunnan alueella toimiva elintarvikealan palvelutukku Immonen Oy on perustettu vuonna 1982. Tukun asiakaskunta koostuu pääosin ravintoloista, lounaspaikoista, grilleistä, pitopalveluista, suurtalouskeittiöistä sekä vähittäiskaupoista. Tukun tuotevalikoima on laaja ja elintarviketuotteita löytyy laidasta laitaan.

- Meillä on täällä oikeastaan lähes kaikkea ja eri elintarviketuotteita löytyykin noin kuusi tuhatta, kertoo Juha Willman. Noin puolet myynnistämme perustuu tuoretuotteisiin, jatkaa Willman.

Mahdollisimman paljon satakuntalaisia tuotteita

Palvelutukku Immosen valikoimasta löytyy monipuolisesti satakuntalaisia tuotteita.
- Pyrimme hyödyntämään maakunnan tuottajien tuotteita niin paljon, kuin mahdollista, Willman kertoo. Lähituotteista Willman nostaa esiin erinomaisena esimerkkinä NAMS tomaatit. Tuote on äärimmäisen hyvä ja sen merkityksen kyllä huomaa. Kaupat todella haluavat kyseistä tuotetta myyntiin eikä muita tomaatteja välttämättä enää edes haluta.

- On myös tärkeää, että lähiruokaa suosimalla pystymme vaikuttamaan hiilijalanjäljen pienentämiseen ja oman maakuntamme työllisyyteen, korostaa Willman.

     

Paikalliselle tukulle on edelleen paikkansa

Palvelutukku Immosella on käytössä nettikauppa, jonka kautta tilauksia tehdään yhä enemmän. Nettikaupan valttikorttina on muun muassa se, että asiakas pystyy tekemään tilaukset täysin omalla aikataululla. Nettikaupasta huolimatta myös puhelin on edelleen tärkeä työväline tilauksia tehdessä. Elintarviketukun toiminnassa Willman näkee tulevaisuutta ajatellen haasteita, mutta myös mahdollisuuksia.

- Kiristynyt kilpailu ja isojen keskusliikkeiden ”valta-asema” ovat haasteita tällä alalla. Paikallisella tukulla on kuitenkin oma paikkansa ja tarpeensa tulevaisuudessakin. Asiakkaiden hyvä palvelu on meille äärimmäisen tärkeää ja paikallinen tukku pystyy palvelemaan asiakkaitaan hyvin nopealla ja joustavalla aikataululla, Willman päättää.

Palvelutukku Immosen verkkosivut

Palvelutukku Immosen Facebook-sivut

Heidi Tattinen
Pyhäjärvi-instituutti