Pääkuva Nappi oppipeliin
Facebook Instagram Twitter YouTube Blogger Tilaa uutiskirje

Sikses-tilaisuus ruokapalvelutoimijoille ma 5.6. klo 13

02.05.2017

Tule kuuntelemaan maanantaina 5. kesäkuuta klo 13 Kauttuan Klubille, miten ja mistä lisää lähiruokaa satakuntalaiseen julkiseen ruokailuun. Kuulemme, miten

  • hankintapäätöksillä tehdään kotimainen ja paikallinen lähiruokaketju paremmaksi
  • luomun käyttöönottaminen onnistuu ilman lisäkustannuksia
  • iso toimija onnistuu hankkimaan myös lähi- ja luomuruokaa

 

 EkoCentria on tuotekehittänyt uusia kasviproteiinireseptejä yhteistyössä ruokapalvelutoimijoiden kanssa. Tilaisuudessa on reseptien ensiesittely Satakunnassa.

 Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautumisohjeet ovat ohessa. Tervetuloa!

 

Avoinna Sikses paras kesäduuni!

06.02.2017

Avoinna Sikses paras kesäduuni!

Satakunnasta - Sikses parasta on Pyhäjärvi-instituutin hallinnoima tiedonvälityshanke, joka toimii paikallisesti tuotetun ruoan puolestapuhujana ja satakuntalaisen ruoan tunnettuuden lisääjänä. Hankkeessa edistetään erityisesti paikallisten tuotteiden pääsyä eri markkinakanaviin.

Pyhäjärvi-instituutin lisäksi hankkeessa ovat mukana Satakunnan keskeiset elintarvikealan kehittäjä-organisaatiot Satafood Kehittämisyhdistys ry ja ProAgria Länsi-Suomi. Hankkeen rahoitus tulee Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Satakunnan ELY-keskuksen kautta.

Haemme hankkeeseen kesätyöntekijää ajalle 1.6.-31.8.2017. Työ sisältää Satakunnasta – Sikses parasta –hankkeen tapahtumien ja tilaisuuksien organisointia ja käytännön toteutusta, markkinointimateriaalin valmistamista, some-viestintää sekä muita mahdollisia erikseen sovittuja tehtäviä.

 

Hakijalta odotamme:

-         Iloista ja reipasta työotetta

-         Hyviä vuorovaikutustaitoja

-         Sujuvaa kirjallista ilmaisua

-         Organisointikykyä

-         Oman auton käyttömahdollisuutta

-         Mahdollisuutta viikonloppu- ja iltatöihin.

 

Eduksi katsomme:

-         Satakunnan elintarviketoimialan tuntemista

-         Some-kanavien tuntemista ja hallintaa

-         Hygieniaosaamistodistuksen.

 

Hakemukset ja ansioluettelon pyydämme lähettämään 28.2.2017 klo 16:00 mennessä: marko.jori(at)pji.fi. Hakemukseen merkintä Sikses paras kesäduuni. 

 

Lisätietoja antavat: Ansa Jokiranta p. 044 034 4066 ja Marko Jori p. 050 380 1621.

Mikä on mielestäsi Sikses parasta?

31.01.2017

Suomi täyttää 100 vuotta. Lähiruoka ja yhdessä syöminen ovat paitsi valtakunnallisia teemoja tänä vuonna myös syitä juhlia. Satakunnasta - Sikses parasta –hanke haluaa olla mukana vuoden suurimmissa kyläjuhlissa (syodaanyhdessa.fi) ja haastaa kaikki satakuntalaiset mukaan satakuntalaisen lähiruoan menestystarinaan. Nostamme kuukausittain esille elintarvikkeisiin liittyviä teemoja, jotka näkyvät uutiskirjeissämme, somekanavissamme ja teematilaisuuksissa.

Osallistu vuoden 2017 Sikses parhaaseen äänestykseen ja vaikuta!

Kuluvan vuoden toimissamme pääroolia näyttelevät satakuntalaiset raaka-aineet, elintarvikkeet, tuottajat, pienjalostajat, yritykset, ravintolat, julkiset keittiöt, opiskelijat, uudet tulokkaat ja lähiruokateot. Äänen annamme teille! Otathan osaa elokuun loppuun asti kestävään äänestykseen ja vaikuta! Tulokset ja palkitut julkistamme syksyllä 2017 fanfaarien kera. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvomme satakuntalaisia lähiruokatuotteita.

Tästä äänestämään!

Sivut: