SIKSES PARASTA
  • Hanke-esittely
  • Ajankohtaista
  • Videoita ja ideoita
  • Yhteystiedot
  • Materiaalipankki

Sikses parasta reseptivihot ladattavissa materiaalipankissa

03.02.2015

Sikses parasta Aitoja makuja Satakunnasta -reseptivihko ja Sikses parasta Lähiruokamenu Satakunnasta -reseptivihko on saatavilla painettuna messuilla ja eri tapahtumissa. Lisäksi reseptivihkoja saa hankkeessa mukana olevilta toimijoilta.

Sähköisenä reseptivihot voi ladata tämän sivuston alalaidasta materiaalipankista.

Maukkaita kokkaushetkiä satakuntalaisen ruoan parissa!

24.2.2015 Kiinnostaako suoramyynnin aloittaminen? Tilaisuus suoramyynnistä ja REKO-toiminnasta kiinnostuneille

03.02.2015

 

Aitoja Makuja -hanke järjestää yhdessä MTK-Satakunnan, ProAgria Länsi-Suomen, Pyhäjärvi-instituutin ja Satafood Kehittämisyhdistys ry:n kanssa tilaisuuden, joka on tarkoitettu kaikille suoramyynnistä ja elintarvikeyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Aika               Tiistaina 24.2.2015 klo 12.00–15.00

Paikka           Villilän Kartano, Nakkila

 

klo

12.00          Voileipäkahvit 

 

12.30          Apua suoramyynnin aloittamiseen – elintarvikelainsäädännön mahdollisuudet
projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus

 

13.45              REKO-toiminta – mitä se on?                                                

Sanna Paala, REKO-rinki Pori

 

n. 14.00         Suoramyyntiyrittäjän puheenvuoro                     

                      Anneli Koivu / Koivun Tyrnitila

                      Matti Eskola / Eskolan Vasikanliha

 

n. 14.15      Maaseuturahaston tuet elintarvikeyrittäjälle  

                  Asiantuntija Sari Uoti, ProAgria Länsi-Suomi

 

                  Keskustelua

 

15.00          Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 19.2. mennessä:

satakunta@mtk.fi tai puh. 020 413 3540.

 

TERVETULOA!

 

 

  • <
  • 1
  • >

Uutisarkisto

  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
    • Helmikuu
  • 2014
  • 2013