Kohderyhmä: elintarvikealan yritykset, ammattikeittiöt, tukkukaupat ja sidosryhmät
Paikka: SataEdu, Suoratie 1, Kokemäki
Ilmoittautuminen 30.3.2016 mennessä: toimisto@pji.fi tai Elina Suonpää, p. 0440 344 054.
OHJELMA
13.00 Tervetuloa
Teija Kirkkala, Pyhäjärvi-instituutti
13.10 Miten toimin HoReCa-tukkujen kanssa?
Päivi Töyli, Turun yliopisto
13.30 Tuotekortti tutuksi
Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti
13.45 GS1 Golli modernisoi pk-yrityksen tilaus-toimitusketjun
Mikko Luokkamäki, GS1 Finland
14.15 Tukkutoimijoiden esittely
15.00 Kahvitarjoilu
15.15 Tuote-esittelytilaisuus sekä vapaata verkostoitumista tukkukaupan, ammattikeittiöiden sekä elintarvikeyrittäjien kesken
Järjestäjät:
Pyhäjärvi-instituutti, Satafood Kehittämisyhdistys, ProAgria Länsi-Suomi | Satakunnasta – Sikses Parasta
Turun yliopiston Brahea-keskus | Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä