SIKSES PARASTA
  • Hanke-esittely
  • Ajankohtaista
  • Videoita ja ideoita
  • Yhteystiedot
  • Materiaalipankki

Lähiruokaa HoReCa-tukuille -seminaari 13.4.2016 klo 13

04.03.2016

Kohderyhmä: elintarvikealan yritykset, ammattikeittiöt, tukkukaupat ja sidosryhmät

Paikka: SataEdu, Suoratie 1, Kokemäki

Ilmoittautuminen 30.3.2016 mennessä: toimisto@pji.fi tai Elina Suonpää, p. 0440 344 054.

OHJELMA

13.00    Tervetuloa
            Teija Kirkkala, Pyhäjärvi-instituutti

13.10    Miten toimin HoReCa-tukkujen kanssa?
            Päivi Töyli, Turun yliopisto

13.30    Tuotekortti tutuksi
            Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti

13.45    GS1 Golli modernisoi pk-yrityksen tilaus-toimitusketjun
            Mikko Luokkamäki, GS1 Finland

14.15    Tukkutoimijoiden esittely

15.00    Kahvitarjoilu

15.15    Tuote-esittelytilaisuus sekä vapaata verkostoitumista tukkukaupan, ammattikeittiöiden sekä elintarvikeyrittäjien kesken

Järjestäjät:

Pyhäjärvi-instituutti, Satafood Kehittämisyhdistys, ProAgria Länsi-Suomi | Satakunnasta – Sikses Parasta

Turun yliopiston Brahea-keskus | Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä

  • <
  • 1
  • >

Uutisarkisto

  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
    • Joulukuu
    • Marraskuu
    • Lokakuu
    • Syyskuu
    • Elokuu
    • Heinäkuu
    • Kesäkuu
    • Maaliskuu
  • 2015
  • 2014
  • 2013