SIKSES PARASTA
  • Hanke-esittely
  • Ajankohtaista
  • Videoita ja ideoita
  • Yhteystiedot
  • Materiaalipankki

3.4.2014 Logistiikkatreffit kaikille lähiruoan kuljetuksesta kiinnostuneille Pyhäjärvi-instituutissa

18.03.2014

Kutsu     
Lämpimästi tervetuloa järjestämäämme tilaisuuteen
Logistiikka-treffit
Paikka: Pyhäjärvi-instituutti (Sepäntie 7, Ruukinpuisto), Eura

Aika: Torstai 3.4.2014 klo 17.30‒20.30

Ohjelma:
 
17.15 Kahvitarjoilu alkaa

17.30 Lähiruokalogistiikkaa yhteistyöllä, Riikka Peippo
  Miten Loimaan seudulle rakennettiin logistiikkayhteistyötä. Alueella toimii edelleen Auranmaan leipä oy ”logistisena keskuksena” ja kuljettaa leipätoimitusten yhteydessä muitakin tuotteita.

18.00 Erilaisten lähiruokatuotteiden saaminen markkinoille keskitetysti lähiruokatukun kautta
 Lähipuoti Remes, Kimmo Remes, Humppila

18:20 Asiakkailtamme lähiruokaa nyt valtakunnallisesti Itella Termo -kylmäkuljetuksella
 Raine Kienokoski, Itella

18.40 Lähiruokatuottajien logistinen yhteistyö tuotteiden välivarastoinnissa, kuljetuksessa sekä jakelussa eri  asiakkaille – Case: Anttilan Noutotila
 Anttilan Noutotila/ Hernerengas Oy, Tommi Anttila, Kokemäki

19:00 Korpela Paperin tarjoama yhteistyö markkinoinnissa sekä logistiikassa
 Korpela Papers, Arto Korpela, Kokemäki

19.20 Suuremman kuljetusyhtiön tarjoamat palvelut ja jakelumahdollisuudet erikokoisille toimituserille
  Kuljetus Perkola, Säkylä

19:40 Puheenvuorot päättyvät – treffit alkavat
 Kullakin puhujalla on oma pöytä, jonka ääreen heidän kanssaan on mahdollista mennä keskustelemaan  kahden kesken. Keskusteluaikoja voi varata etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Keskusteluajat ovat  kestoltaan 10 minuuttia.

20.30 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset
Pyydämme tilaisuuteen ennakkoilmoittautumisia tiistaihin 1.4.2014 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen tiina.hamalainen@kokemaki.fi

Lämpimästi tervetuloa!

3.6.2014 Uudet ravitsemussuositukset ja järvikala ammattikeittiössä -teemapäivä Kauttualla

18.03.2014

 

Teemapäivä ruoka-alan ammattilaisille

 Uudet ravitsemussuositukset ja järvikala ammattikeittiössä

 Aika: tiistai 3.6.2014

Paikka: Ruukin Helmi, Kuntolantie 8, Kauttua, Eura

  

 9.00               Ilmoittautuminen ja aamukahvi

 9.30               Tilaisuuden avaus

                      Anita Karppinen, Pyhäjärvi-instituutti

  9.40             Syödään hyvää: Uudet ravitsemussuositukset käytännössä

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 10:40            Tauko

 10.50             Kokataan hyvää: Miten huomioida ruoanlaitossa maku, terveys ja kestävä kehitys?

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 11.45            Lounas (rakentuu järvikalan ympärille)

 12:40            Järvikalan käytön vaikutukset järven ekologiseen tilaan

                       Anne-Mari Ventelä, dos., toimialapäällikkö, Pyhäjärvi-instituutti

 

13:00              Järvikalan matka pyynnistä lautaselle

                       Marko Jori, toimialapäällikkö, Pyhäjärvi-instituutti

 13:45             Ammattikalastajan ja kalanjalostajan puheenvuoro

                       Jouni Aaltonen, yrittäjä, Kolvaan Kala

 14.00             Kahvi

 14:30             Erityisruokavaliot, allergiat ja yliherkkyydet ammattikeittiössä

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 15:15             Keskustelu päivän teemoista

 Tilaisuus päättyy noin klo 15:30.

 Hinta on 25 €/hlö, sisältäen lounaan ja kahvit.

 Ilmoittautumiset 29.5. mennessä sähköpostiosoitteeseen toimisto@pji.fi tai

 puhelimitse (02) 838 0600.

 Lisätietoja marko.jori@pji.fi, puh. 050 380 1621.

 

 

 

  • <
  • 1
  • 2
  • >

Uutisarkisto

  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
    • Marraskuu
    • Lokakuu
    • Toukokuu
    • Maaliskuu
  • 2013