3.6.2014 Uudet ravitsemussuositukset ja järvikala ammattikeittiössä -teemapäivä Kauttualla
18.03.2014
Teemapäivä ruoka-alan ammattilaisille
Uudet ravitsemussuositukset ja järvikala ammattikeittiössä
Aika: tiistai 3.6.2014
Paikka: Ruukin Helmi, Kuntolantie 8, Kauttua, Eura
9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.30 Tilaisuuden avaus
Anita Karppinen, Pyhäjärvi-instituutti
9.40 Syödään hyvää: Uudet ravitsemussuositukset käytännössä
Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto
10:40 Tauko
10.50 Kokataan hyvää: Miten huomioida ruoanlaitossa maku, terveys ja kestävä kehitys?
Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto
11.45 Lounas (rakentuu järvikalan ympärille)
12:40 Järvikalan käytön vaikutukset järven ekologiseen tilaan
Anne-Mari Ventelä, dos., toimialapäällikkö, Pyhäjärvi-instituutti
13:00 Järvikalan matka pyynnistä lautaselle
Marko Jori, toimialapäällikkö, Pyhäjärvi-instituutti
13:45 Ammattikalastajan ja kalanjalostajan puheenvuoro
Jouni Aaltonen, yrittäjä, Kolvaan Kala
14.00 Kahvi
14:30 Erityisruokavaliot, allergiat ja yliherkkyydet ammattikeittiössä
Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto
15:15 Keskustelu päivän teemoista
Tilaisuus päättyy noin klo 15:30.
Hinta on 25 €/hlö, sisältäen lounaan ja kahvit.
Ilmoittautumiset 29.5. mennessä sähköpostiosoitteeseen toimisto@pji.fi tai
puhelimitse (02) 838 0600.
Lisätietoja marko.jori@pji.fi, puh. 050 380 1621.