SIKSES PARASTA
  • Hanke-esittely
  • Ajankohtaista
  • Videoita ja ideoita
  • Yhteystiedot
  • Materiaalipankki

24.2.2015 Kiinnostaako suoramyynnin aloittaminen? Tilaisuus suoramyynnistä ja REKO-toiminnasta kiinnostuneille

03.02.2015

 

Aitoja Makuja -hanke järjestää yhdessä MTK-Satakunnan, ProAgria Länsi-Suomen, Pyhäjärvi-instituutin ja Satafood Kehittämisyhdistys ry:n kanssa tilaisuuden, joka on tarkoitettu kaikille suoramyynnistä ja elintarvikeyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Aika               Tiistaina 24.2.2015 klo 12.00–15.00

Paikka           Villilän Kartano, Nakkila

 

klo

12.00          Voileipäkahvit 

 

12.30          Apua suoramyynnin aloittamiseen – elintarvikelainsäädännön mahdollisuudet
projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus

 

13.45              REKO-toiminta – mitä se on?                                                

Sanna Paala, REKO-rinki Pori

 

n. 14.00         Suoramyyntiyrittäjän puheenvuoro                     

                      Anneli Koivu / Koivun Tyrnitila

                      Matti Eskola / Eskolan Vasikanliha

 

n. 14.15      Maaseuturahaston tuet elintarvikeyrittäjälle  

                  Asiantuntija Sari Uoti, ProAgria Länsi-Suomi

 

                  Keskustelua

 

15.00          Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 19.2. mennessä:

satakunta@mtk.fi tai puh. 020 413 3540.

 

TERVETULOA!

 

 

Uutisarkisto

  • 2022
    • Joulukuu
    • Lokakuu
    • Kesäkuu
    • Toukokuu
    • Maaliskuu
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013