24.2.2015 Kiinnostaako suoramyynnin aloittaminen? Tilaisuus suoramyynnistä ja REKO-toiminnasta kiinnostuneille
03.02.2015
Aitoja Makuja -hanke järjestää yhdessä MTK-Satakunnan, ProAgria Länsi-Suomen, Pyhäjärvi-instituutin ja Satafood Kehittämisyhdistys ry:n kanssa tilaisuuden, joka on tarkoitettu kaikille suoramyynnistä ja elintarvikeyrittäjyydestä kiinnostuneille.
Aika Tiistaina 24.2.2015 klo 12.00–15.00
Paikka Villilän Kartano, Nakkila
klo
12.00 Voileipäkahvit
12.30 Apua suoramyynnin aloittamiseen – elintarvikelainsäädännön mahdollisuudet
projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus
13.45 REKO-toiminta – mitä se on?
Sanna Paala, REKO-rinki Pori
n. 14.00 Suoramyyntiyrittäjän puheenvuoro
Anneli Koivu / Koivun Tyrnitila
Matti Eskola / Eskolan Vasikanliha
n. 14.15 Maaseuturahaston tuet elintarvikeyrittäjälle
Asiantuntija Sari Uoti, ProAgria Länsi-Suomi
Keskustelua
15.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 19.2. mennessä:
satakunta@mtk.fi tai puh. 020 413 3540.
TERVETULOA!