Pääkuva Nappi oppipeliin
Facebook Instagram Twitter YouTube Blogger Tilaa uutiskirje

3.6.2014 Uudet ravitsemussuositukset ja järvikala ammattikeittiössä -teemapäivä Kauttualla

18.03.2014

 

Teemapäivä ruoka-alan ammattilaisille

 Uudet ravitsemussuositukset ja järvikala ammattikeittiössä

 Aika: tiistai 3.6.2014

Paikka: Ruukin Helmi, Kuntolantie 8, Kauttua, Eura

  

 9.00               Ilmoittautuminen ja aamukahvi

 9.30               Tilaisuuden avaus

                      Anita Karppinen, Pyhäjärvi-instituutti

  9.40             Syödään hyvää: Uudet ravitsemussuositukset käytännössä

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 10:40            Tauko

 10.50             Kokataan hyvää: Miten huomioida ruoanlaitossa maku, terveys ja kestävä kehitys?

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 11.45            Lounas (rakentuu järvikalan ympärille)

 12:40            Järvikalan käytön vaikutukset järven ekologiseen tilaan

                       Anne-Mari Ventelä, dos., toimialapäällikkö, Pyhäjärvi-instituutti

 

13:00              Järvikalan matka pyynnistä lautaselle

                       Marko Jori, toimialapäällikkö, Pyhäjärvi-instituutti

 13:45             Ammattikalastajan ja kalanjalostajan puheenvuoro

                       Jouni Aaltonen, yrittäjä, Kolvaan Kala

 14.00             Kahvi

 14:30             Erityisruokavaliot, allergiat ja yliherkkyydet ammattikeittiössä

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 15:15             Keskustelu päivän teemoista

 Tilaisuus päättyy noin klo 15:30.

 Hinta on 25 €/hlö, sisältäen lounaan ja kahvit.

 Ilmoittautumiset 29.5. mennessä sähköpostiosoitteeseen toimisto@pji.fi tai

 puhelimitse (02) 838 0600.

 Lisätietoja marko.jori@pji.fi, puh. 050 380 1621.