Pelaa oppipeliä

28.10.2014 Keskustelutilaisuus verkkokaupan ja sosiaalisen median hyödyntämisestä

08.10.2014

 Keskustelutilaisuus verkkokaupan ja somen hyödyntämisestä 

 

Aika                                     tiistai 28.10.2014 klo 15.00–17:.0

 

Paikka                                 Villilän Kartano, Villiläntie 1, Nakkila 

 

Ohjelmassa:

 

Sanna Lento Hämeen ammattikorkeakoulusta kertoo sosiaalisen median hyödyntämisestä pienten elintarvikeyritysten viestinnässä. (Huomisen Hämäläinen ruoka ja juoma -hanke)

 

Koivun Tyrnitila, Hakunin tila ja Alajärven tila kertovat kokemuksistaan verkkokaupasta ja sosiaalisesta mediasta. 

 

Vapaata keskustelua aiheesta.

 

Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla. 

 

Ilmoittautumiset torstaihin 23.10.2014 mennessä

 

merja.makinen@satafood.net tai puh. 050 405 5606  

 

TERVETULOA!

 

Elintarvikeyrittäjien sekä kaupan ja ruoka-alan ammattilaisten verkostoitumistilaisuus 11.11.2014 Porissa on peruttu

08.10.2014

  

Olet tervetullut Lähiruokatreffeille esittelemään tuotteitasi kaupan ja ammattikeittiöiden edustajille sekä luomaan uusia asiakassuhteita. Tilaisuus on Porin WinNovan juhlasalissa kello 1416 (Luvianpuistokatu 1, Pori). Paikalle voi tulla järjestämään esittelypöytiä alkaen klo 13.30.  

 

Samalla sinulla on tilaisuus tutustua alueen kauppiaisiin ja ruoka-alan ammattilaisiin sekä keskustella hankintoihin liittyvistä pullonkauloista. 

 

Kutsumme tapahtumaan satakuntalaisia kauppiaita sekä ravintoloiden, pito- ja juhlapalveluiden sekä julkisten ammattikeittiöiden edustajia. 

 

Osallistuminen maksutonta.

 

 

merja.makinen@satafood.net tai gsm 050 405 5606 

 

TERVETULOA!

 

22.5.2014 Rauman kaupungin ruoka- ja hankintapalvelut järjestävät elintarvikehankintafoorumin Rauman kaupungintalolla.

06.05.2014

KUTSU                                                   5.5.2014 

Rauman kaupungin ruokapalvelut ja hankintapalvelut järjestävät yhdessä MTK Satakunnan kanssa

22.5.2014 klo 13.30 – 16.30

ELINTARVIKEHANKINTAFOORUMIN

Rauman kaupungintalon valtuustosalissa, Kanalinranta 3

Rauma kaupungin ruokapalvelujen elintarvikehankintasopimuskausi päättyy 31.12.2014 ja elintarvikkeet tullaan kilpailuttamaan syyskuussa 2014. Tule kuulemaan onko juuri teillä mahdollisuus olla mukana tarjouskilpailussa ja tulevaisuudessa hankintayhteistyökumppanina.

Ohjelma

klo 13.30 Tervetulokahvi valtuustosalin lämpiössä

klo 14.00 Elintarvikehankintafoorumin avaus, ruokapalvelujohtaja Pirjo Vainio

Hankinta- ja tarjousprosessi, hankintapäällikkö Jaakko Aerila

Rauman kaupungin ruokapalvelun elintarvikehankinnat, ruokapalvelujohtaja Pirjo Vainio

ruokapalvelun toimintaympäristö elintarvikkeiden ravitsemukselliset, laadulliset, määrälliset ja tuotannolliset vaatimukset ja kriteerit hankintayhteistyö ja sopimuskaudet

klo 15.30 Yhteistyökumppanin puheenvuoro, Myyntijohtaja Janne Kylänpää Kylänpään Leipomo Oy

Tuottajien puheenvuoro, ”Jalostaako vai ei, tarjotako vai ei?”, Maatalousyrittäjä Ilkka Mattila

Klo 16.00 Keskustelua ja loppupuheenvuorot

Ilmoittautumiset 19.5.2014 mennessä Rauman kaupungin ruokapalvelutoimistoon sähköpostilla mervi.kivisto@rauma.fi tai puhelimella 044 4036082.

Tervetuloa

Pirjo Vainio                                             Maritta Sabell

ruokapalvelujohtaja                                  projektinjohtaja

Rauman kaupunki                                    MTK-Satakunta

3.4.2014 Logistiikkatreffit kaikille lähiruoan kuljetuksesta kiinnostuneille Pyhäjärvi-instituutissa

18.03.2014

Kutsu     
Lämpimästi tervetuloa järjestämäämme tilaisuuteen
Logistiikka-treffit
Paikka: Pyhäjärvi-instituutti (Sepäntie 7, Ruukinpuisto), Eura

Aika: Torstai 3.4.2014 klo 17.30‒20.30

Ohjelma:
 
17.15 Kahvitarjoilu alkaa

17.30 Lähiruokalogistiikkaa yhteistyöllä, Riikka Peippo
  Miten Loimaan seudulle rakennettiin logistiikkayhteistyötä. Alueella toimii edelleen Auranmaan leipä oy ”logistisena keskuksena” ja kuljettaa leipätoimitusten yhteydessä muitakin tuotteita.

18.00 Erilaisten lähiruokatuotteiden saaminen markkinoille keskitetysti lähiruokatukun kautta
 Lähipuoti Remes, Kimmo Remes, Humppila

18:20 Asiakkailtamme lähiruokaa nyt valtakunnallisesti Itella Termo -kylmäkuljetuksella
 Raine Kienokoski, Itella

18.40 Lähiruokatuottajien logistinen yhteistyö tuotteiden välivarastoinnissa, kuljetuksessa sekä jakelussa eri  asiakkaille - Case: Anttilan Noutotila
 Anttilan Noutotila/ Hernerengas Oy, Tommi Anttila, Kokemäki

19:00 Korpela Paperin tarjoama yhteistyö markkinoinnissa sekä logistiikassa
 Korpela Papers, Arto Korpela, Kokemäki

19.20 Suuremman kuljetusyhtiön tarjoamat palvelut ja jakelumahdollisuudet erikokoisille toimituserille
  Kuljetus Perkola, Säkylä

19:40 Puheenvuorot päättyvät – treffit alkavat
 Kullakin puhujalla on oma pöytä, jonka ääreen heidän kanssaan on mahdollista mennä keskustelemaan  kahden kesken. Keskusteluaikoja voi varata etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Keskusteluajat ovat  kestoltaan 10 minuuttia.

20.30 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautumiset
Pyydämme tilaisuuteen ennakkoilmoittautumisia tiistaihin 1.4.2014 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen tiina.hamalainen@kokemaki.fi

Lämpimästi tervetuloa!

3.6.2014 Uudet ravitsemussuositukset ja järvikala ammattikeittiössä -teemapäivä Kauttualla

18.03.2014

 

Teemapäivä ruoka-alan ammattilaisille

 Uudet ravitsemussuositukset ja järvikala ammattikeittiössä

 Aika: tiistai 3.6.2014

Paikka: Ruukin Helmi, Kuntolantie 8, Kauttua, Eura

  

 9.00               Ilmoittautuminen ja aamukahvi

 9.30               Tilaisuuden avaus

                      Anita Karppinen, Pyhäjärvi-instituutti

  9.40             Syödään hyvää: Uudet ravitsemussuositukset käytännössä

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 10:40            Tauko

 10.50             Kokataan hyvää: Miten huomioida ruoanlaitossa maku, terveys ja kestävä kehitys?

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 11.45            Lounas (rakentuu järvikalan ympärille)

 12:40            Järvikalan käytön vaikutukset järven ekologiseen tilaan

                       Anne-Mari Ventelä, dos., toimialapäällikkö, Pyhäjärvi-instituutti

 

13:00              Järvikalan matka pyynnistä lautaselle

                       Marko Jori, toimialapäällikkö, Pyhäjärvi-instituutti

 13:45             Ammattikalastajan ja kalanjalostajan puheenvuoro

                       Jouni Aaltonen, yrittäjä, Kolvaan Kala

 14.00             Kahvi

 14:30             Erityisruokavaliot, allergiat ja yliherkkyydet ammattikeittiössä

                      Leena Putkonen, projektityöntekijä, laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM, Kuluttajaliitto

 15:15             Keskustelu päivän teemoista

 Tilaisuus päättyy noin klo 15:30.

 Hinta on 25 €/hlö, sisältäen lounaan ja kahvit.

 Ilmoittautumiset 29.5. mennessä sähköpostiosoitteeseen toimisto@pji.fi tai

 puhelimitse (02) 838 0600.

 Lisätietoja marko.jori@pji.fi, puh. 050 380 1621.

 

 

 

Sivut: