Pääkuva Nappi oppipeliin
Facebook Instagram Twitter YouTube Blogger Tilaa uutiskirje

Mikä on mielestäsi Sikses parasta?

31.01.2017

Suomi täyttää 100 vuotta. Lähiruoka ja yhdessä syöminen ovat paitsi valtakunnallisia teemoja tänä vuonna myös syitä juhlia. Satakunnasta - Sikses parasta –hanke haluaa olla mukana vuoden suurimmissa kyläjuhlissa (syodaanyhdessa.fi) ja haastaa kaikki satakuntalaiset mukaan satakuntalaisen lähiruoan menestystarinaan. Nostamme kuukausittain esille elintarvikkeisiin liittyviä teemoja, jotka näkyvät uutiskirjeissämme, somekanavissamme ja teematilaisuuksissa.

Osallistu vuoden 2017 Sikses parhaaseen äänestykseen ja vaikuta!

Kuluvan vuoden toimissamme pääroolia näyttelevät satakuntalaiset raaka-aineet, elintarvikkeet, tuottajat, pienjalostajat, yritykset, ravintolat, julkiset keittiöt, opiskelijat, uudet tulokkaat ja lähiruokateot. Äänen annamme teille! Otathan osaa elokuun loppuun asti kestävään äänestykseen ja vaikuta! Tulokset ja palkitut julkistamme syksyllä 2017 fanfaarien kera. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvomme satakuntalaisia lähiruokatuotteita.

Tästä äänestämään!

Opiskelijoille ja yrityksille suunnattu Match point 25.1.2017

14.12.2016

Satakunnasta - Sikses parasta – hanke auttaa löytämään sopivia opiskelijoita ja yrityksiä kohtaamaan toisensa. Tule tammikuun Match point -tilaisuuteen ideoimaan ja verkostoitumaan!

 

 

 

Lisäarvoa luomujalostuksesta 20.10. klo 13-16:30 Sataedu Ulvilassa

20.09.2016

Tervetuloa Lisäarvoa luomujalostuksesta -tilaisuuteen Ulvilaan 20.10.2016. Paikalla elintarvikeasiantuntija Jaana Elo ja satakuntalaisia yrittäjiä kertomassa luomujalostuksen lisäarvomahdollisuuksista. Ilmoittautumiset 17.10. mennessä.

 

 

Sivut: