Pääkuva Nappi oppipeliin
Facebook Instagram Twitter YouTube Blogger Tilaa uutiskirje

Lähiruokamarkkinat Rauman Wanhalla Asemalla Pitsiviikolla Ke 27.7. klo 14-19

05.07.2016

Tervetuloa tutustumaan Rauman seudun lähituottajiin ja myös paikalliseen REKO-toimintaan. Koko perheen markkinoilla on mukana Satakunnasta - Sikses parasta -hankkeen lisäksi elintarviketuottajia, käsityöläisiä sekä partiolippukunta Karimoiden teltta. Samalla Rauman Wanhalla Asemalla on avoimet ovet!

 



 Joitain myyntipaikkoja on vielä vapaina Lähiruokamarkkinoille. Jos haluat varata itsellesi myyntipaikan, ota yhteyttä! Myyntipaikan hinta 25e.

Yhteyshenkilöt:
Niina Korjonen
Puh. 045 678 3122
Kirsi Tarmo
Puh. 0400 469 582
info@raumanwanha-asema.fi

Tuottajatoritapahtumia kesän ja syksyn aikana

29.06.2016

Kesän ja syksyn 2016 aikana Satakunnasta – Sikses parasta –hanke järjestää yhdessä REKO-toimijoiden kanssa tuottajatoritapahtumia maakunnassa. Tuottajatoreilla tuotteita ei tarvitse tilata etukäteen, vaan ideana on tutustua REKO- toimintaan sekä saada lähialueen pientuottaja ja asiakas kohtaamaan.

Tuottajatorit:

2.7. klo 12-14 Harjavallan tori

6.8. klo 12-16 Rauman Kalatori

13.8. klo 12-14 Euran tori

19.8. klo 18-21 Huittisten Härkäpakari

27.8. klo 10-13 Eurajoen Pikku-Taapero

3.9. klo 9-13 Kankaanpään tori

Esittelyssä hankevetäjä Ansa Jokiranta

21.06.2016

Sikses parasta -hankkeen vetäjänä toimii kesäkuun 2016 alusta lähtien asiantuntija Ansa Jokiranta. Jokiranta on raumalainen viestinnän ammattilainen. Hän on toiminut niin kunnan, valtion kuin yksityisen sektorin viestintätehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Koulutukseltaan uusi hankevetäjä on medianomi(AMK) ja hän suorittaa parhaillaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Ansa Jokiranta
asiantuntija
p. 044 034 4066
ansa.jokiranta@pji.fi

Lähiruokaa HoReCa-tukuille -seminaari 13.4.2016 klo 13

04.03.2016

Kohderyhmä: elintarvikealan yritykset, ammattikeittiöt, tukkukaupat ja sidosryhmät

Paikka: SataEdu, Suoratie 1, Kokemäki

Ilmoittautuminen 30.3.2016 mennessä: toimisto@pji.fi tai Elina Suonpää, p. 0440 344 054.

OHJELMA

13.00    Tervetuloa
            Teija Kirkkala, Pyhäjärvi-instituutti

13.10    Miten toimin HoReCa-tukkujen kanssa?
            Päivi Töyli, Turun yliopisto

13.30    Tuotekortti tutuksi
            Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti

13.45    GS1 Golli modernisoi pk-yrityksen tilaus-toimitusketjun
            Mikko Luokkamäki, GS1 Finland

14.15    Tukkutoimijoiden esittely

15.00    Kahvitarjoilu

15.15    Tuote-esittelytilaisuus sekä vapaata verkostoitumista tukkukaupan, ammattikeittiöiden sekä elintarvikeyrittäjien kesken

Järjestäjät:

Pyhäjärvi-instituutti, Satafood Kehittämisyhdistys, ProAgria Länsi-Suomi | Satakunnasta – Sikses Parasta

Turun yliopiston Brahea-keskus | Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä

Sikses parasta reseptivihot ladattavissa materiaalipankissa

03.02.2015

Sikses parasta Aitoja makuja Satakunnasta -reseptivihko ja Sikses parasta Lähiruokamenu Satakunnasta -reseptivihko on saatavilla painettuna messuilla ja eri tapahtumissa. Lisäksi reseptivihkoja saa hankkeessa mukana olevilta toimijoilta.

Sähköisenä reseptivihot voi ladata tämän sivuston alalaidasta materiaalipankista.

Maukkaita kokkaushetkiä satakuntalaisen ruoan parissa!

24.2.2015 Kiinnostaako suoramyynnin aloittaminen? Tilaisuus suoramyynnistä ja REKO-toiminnasta kiinnostuneille

03.02.2015

 

Aitoja Makuja -hanke järjestää yhdessä MTK-Satakunnan, ProAgria Länsi-Suomen, Pyhäjärvi-instituutin ja Satafood Kehittämisyhdistys ry:n kanssa tilaisuuden, joka on tarkoitettu kaikille suoramyynnistä ja elintarvikeyrittäjyydestä kiinnostuneille.

Aika               Tiistaina 24.2.2015 klo 12.00–15.00

Paikka           Villilän Kartano, Nakkila

 

klo

12.00          Voileipäkahvit 

 

12.30          Apua suoramyynnin aloittamiseen – elintarvikelainsäädännön mahdollisuudet
projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus

 

13.45              REKO-toiminta – mitä se on?                                                

Sanna Paala, REKO-rinki Pori

 

n. 14.00         Suoramyyntiyrittäjän puheenvuoro                     

                      Anneli Koivu / Koivun Tyrnitila

                      Matti Eskola / Eskolan Vasikanliha

 

n. 14.15      Maaseuturahaston tuet elintarvikeyrittäjälle  

                  Asiantuntija Sari Uoti, ProAgria Länsi-Suomi

 

                  Keskustelua

 

15.00          Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 19.2. mennessä:

satakunta@mtk.fi tai puh. 020 413 3540.

 

TERVETULOA!

 

 

Sivut: